Sabancı Vakfı | 40. Yıl
Adana'da Festival Coşkusu Taşköprü Etkinlikleri İle Devam Ediyor

12‘nci Devlet Tiyatroları Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali heyecanı Tarihi TaşKöprü’de gerçekleştirilen birbirinden hareketli ve eğlenceli etkinliklerle sürüyor.

Festival, ikinci haftasında da Adanalı sanatseverleri büyülemeye devam ediyor. 3-11 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek “Tarihi TaşKöprü etkinlikleri”nde sahne alan farklı gruplar, izleyiciler tarafından beğeniyle izleniyor.

TaşKöprü etkinlilerinde “Yetenek Sizsiniz” yarışmasıyla yıldızları parlayan akrobatik basketbol şov grubu “Karizma Show”, Kenyalı akrobatlar “Kenya Boys Acrobats” izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşatıyor. Jonglörlükten yakın plan illüzyonluğuna, uzunbacak ve unicycle gösterilerinden, blacklight şovlarına uzanan geniş bir yelpazede, 18 yıldır performans sergileyen Kerem Eser de “Paytak Şov”uyla etkinliklere renk katıyor. Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Tekstil Tasarımı ve Eğitim Fakültesi Heykel Bölümü’nün eserleri gösterilerin sanat ayağını destekliyor.

Hip Hop gösterileri dokuz gün boyunca aralıksız devam ederken “Bisiklet Akrobasi”, “Canlı Heykel”, “Tahta Bacak”, “İllüzyonist”, “Pantomim” ve “Robot Adam” gösterileri gibi birbirinden renkli performanslar 11 Nisan Pazar gününe kadar TaşKöprü üzerinde sergilenecek.

Festival kapsamında TaşKöprü’de sergilenen tüm etkinlikler ücretsiz olarak izlenebilecek.

TARİH

TaşKöprü Etkinlikleri

13:00 -  17:30

06 Nisan 2010 Salı