2008 Polis Akademisi Ödül Töreni

27 Haziran 2008 tarihinde gerçekleştirilen Polis Akademisi Ödül Töreni'ne Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal, Sabancı Vakfı Genel Müdürü Hüsnü Paçacıoğlu ve Sabancı Vakfı Direktörü Zerrin Koyunsağan katıldılar. Açılış konuşmaları tamamlandıktan sonra ilk 3 dereceyle mezun olan öğrencilere sertifikaları ve ödülleri verildi. Ayrıca ilk on derece ile mezun olan öğrencilere ve Akademi'den bu yıl mezun olan yabancı ülke birincilerine de Sabancı Vakfı ödülü olarak Sakıp Sabancı saati hediye edildi.