2008 Polis Koleji Ödül Töreni

12 Haziran 2008 tarihinde gerçekleştirilen Polis Koleji Ödül Töreni'ne İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal, Ankara Valisi Kemal Önal, Sabancı Vakfı Mali ve İdari İşler Müdürü Mehmet Işık ile Eğitim Programları ve Yatırımlar Sorumlusu Ercan Atalay katıldı. Açılış konuşmaları tamamlandıktan sonra ilk 3 dereceyle mezun olan öğrencilere sertifikaları ve ödülleri verildi. İçişleri Bakanı Beşir Atalay tarafından Sabancı Vakfı'na katkılarından dolayı plaket verildi.