2009 Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi

4 Haziran 2009'da Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen ödül törenine Türkan Sabancı, Dilek Sabancı ve Sabancı Vakfı Genel Müdürü Hüsnü Paçacıoğlu katıldı.

Dilek Sabancı törende yaptığı konuşmada "Okulu ilk 3 derece ile bitiren öğrenciler ile en başarılı 3 öğretmeni kutlayarak, mezun olan kardeşlerime üniversite sınavında başarılar diliyorum" dedi. Derece alan 3 öğrenciye ödül sertifikaları ve hediye çekleri Dilek Sabancı tarafından verildi. Törene katılan Türkan Sabancı ise en başarılı 3 öğretmene ödül sertifikalarını ve hediye çeklerini verdi.

Birincilik

Dilara Saadetnejat