2011 Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi
2011 Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi 2011 Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi 2011 Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi 2011 Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi

9 Haziran 2011'de Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen ödül törenine Türkan Sabancı, Sabancı Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Zerrin Koyunsağan, Beşiktaş Kaymakamı Sadettin Yücel ve Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Recep Eryılmaz katıldı.

Türkan Sabancı törende yaptığı konuşmada, Sakıp Sabancı’nın “iyi yetişmiş gençler geleceğin teminatıdır” sözünü hatırlatarak iyi bir gelecek için eğitime verdikleri desteklerin artarak devam edeceğini belirtti. Türkan Sabancı derece alan 3 öğrenciye başarı sertifikalarını ve hediye çeklerini verdi.

Birincilik

Hilal Atılgan