2011 Sakıp Sabancı İlköğretim Okulu
2011 Sakıp Sabancı İlköğretim Okulu 2011 Sakıp Sabancı İlköğretim Okulu 2011 Sakıp Sabancı İlköğretim Okulu 2011 Sakıp Sabancı İlköğretim Okulu

10 Haziran 2011'de Sakıp Sabancı İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen ödül törenine Adana İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir ve Sabancı Vakfı Mali ve İdari İşler Müdürü Hilal Yöney katıldı. Açılış konuşmalarının ardından ilk 3 dereceye giren öğrencilere başarı sertifikaları ve hediye çekleri verildi.

Birincilik

Nurgül Sığırcıkoğlu