2012 Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi

4 Haziran 2012'de İSOV Sakıp Sabancı Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ödül törenine Türkan Sabancı, Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Dilek Sabancı, Sabancı Vakfı Genel Müdürü Zerrin Koyunsağan, Beşiktaş Kaymakamı Sadettin Yücel ve Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Özçolak katıldı.

Türkan Sabancı törende yaptığı konuşmada, Sakıp Sabancı’nın “Bizden sonra başarıya koşacak olanlar bizim çocuklarımızdır” sözünü hatırlatarak gençlerin başarılı bir geleceğe sahip olabilmeleri için eğitime verilen desteğin her geçen gün önem kazandığını belirtti. Türkan Sabancı derece alan 3 öğrenciye başarı sertifikalarını ve hediye çeklerini verdi.

Birincilik

Melike Ermiş