2012 Polis Koleji Ödül Töreni
2012 Polis Koleji Ödül Töreni 2012 Polis Koleji Ödül Töreni 2012 Polis Koleji Ödül Töreni 2012 Polis Koleji Ödül Töreni

13 Haziran 2012 tarihinde gerçekleştirilen Polis Koleji Ödül Töreni'ne İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mustafa Bahrettin Demirer, Eski Emniyet Genel Müdürü ve TBMM Milli Savunma Komisyon Başkanı Oğuz Kağan Köksal, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, İsviçre Emniyet Genel Müdürü Dr. Jean Luc Vez ve Sabancı Vakfı Genel Müdürü Zerrin Koyunsağan katıldı. Açılış konuşmaları tamamlandıktan sonra ilk 3 dereceyle mezun olan öğrencilere başarı sertifikaları ve ödül çekleri verildi. İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin tarafından Sabancı Vakfı'na katkılarından dolayı plaket verildi.