2012 Polis Akademisi Ödül Töreni

21 Haziran 2012 tarihinde gerçekleştirilen Polis Akademisi Ödül Töreni'ne İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, İçişleri Bakan Yardımcısı Osman Güneş, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, Sabancı Vakfı Genel Müdürü Zerrin Koyunsağan ve kamu kurumlarının üst düzey temsilcileri katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından ilk 3 dereceyle mezun olan öğrencilere başarı sertifikaları ve ödül çekleri verildi. İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin tarafından Sabancı Vakfı'na katkılarından dolayı plaket verildi.