2012 Toplumsal Gelişme Hibe Programı

2012 Toplumsal Gelişme Hibe Programı başvuruları 24 Şubat 2012’de açılmış ve 28 Haziran 2012'de sonuçlanmıştır.

2012 Toplumsal Gelişme Hibe Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanan kadın, genç ve engelli alanındaki 8 projeye toplam 1.200.000 TL hibe tahsis edilmiştir.

Sonuçlar

İki ay süren başvuru süresince Türkiye’nin 45 farklı ilinden alınan toplam 192 başvuru öncelikle Sabancı Vakfı içinde ve dışında uzmanlar tarafından değerlendirilmiştir. Ön elemeyi geçen projeler, Cihan Yavuz, Korel Göymen, Leyla Şen, Nurhan Yentürk, Özlem Ermiş Beyhan ve Suat Özçağdaş’tan oluşan 6 kişilik Değerlendirme Kurulu tarafından değerlendirilmiş ve bu değerlendirme sonunda önerilen 8 proje Mütevelli Heyeti’nin onayından sonra hibe almaya hak kazanmıştır.

HİBE ALMAYA HAK KAZANAN 2012 YILI PROJELERİ

NO PROJE ADI PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ KONU BAŞLIĞI ALAN
1 Erken Yaşta Evlilik Kaderimiz Olmasın Muş Kadın Derneği

Toplumsal Adalet,