2013 Dilek Sabancı Eğitim Ödülü Töreni
2013 Dilek Sabancı Eğitim Ödülü Töreni 2013 Dilek Sabancı Eğitim Ödülü Töreni

13 Haziran 2013 tarihinde Dilek Sabancı Ticaret Meslek Lisesi'nde gerçekleştirilen ödül törenine Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Dilek Sabancı, Sabancı Vakfı Genel Müdürü Zerrin Koyunsağan, Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu ve Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Asılsoy katıldı.

Dilek Sabancı ödül töreninde yaptığı konuşmada okulu ilk 3 derece ile bitiren öğrencileri kutladı. Dereceye giren ilk 3 öğrenci, ödül sertifikaları ve hediye çeklerini Dilek Sabancı’nın elinden aldı.

Birincilik

Kübra Çalışkan