2013 Polis Koleji Ödül Töreni
2013 Polis Koleji Ödül Töreni 2013 Polis Koleji Ödül Töreni 2013 Polis Koleji Ödül Töreni 2013 Polis Koleji Ödül Töreni

12 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilen Polis Koleji Ödül Töreni'ne İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Seyfullah Hacımüftüoğlu, TBMM Milli Savunma Komisyon Başkanı Oğuz Kağan Köksal, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar ve Sabancı Vakfı Genel Müdürü Zerrin Koyunsağan katıldı. Açılış konuşmaları tamamlandıktan sonra ilk 10 dereceyle mezun olan öğrencilere başarı sertifikaları ve ödül çekleri verildi.