2013 Polis Akademisi Ödül Töreni
2013 Polis Akademisi Ödül Töreni 2013 Polis Akademisi Ödül Töreni 2013 Polis Akademisi Ödül Töreni 2013 Polis Akademisi Ödül Töreni 2013 Polis Akademisi Ödül Töreni 2013 Polis Akademisi Ödül Töreni

24 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilen Polis Akademisi Ödül Töreni'ne Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, Sabancı Vakfı Genel Müdürü Zerrin Koyunsağan ve kamu kurumlarının üst düzey temsilcileri katıldı. Açılış konuşmalarının ardından ilk 10 dereceyle mezun olan öğrencilere başarı sertifikaları ve ödül çekleri verildi.