2013 Seçilen Projeler

2013 Toplumsal Gelişme Hibe Programı başvuruları 4 Ocak - 22 Şubat 2013 tarihleri arasında yapılmış, sonuçlar 28 Haziran 2013’te açıklanmıştır.

2013 Toplumsal Gelişme Hibe Programı kapsamında, kadın, genç ve engelli alanlarında, 9 yeni projenin desteklenmesine karar verilmiştir.

Sonuçlar
Yaklaşık iki ay süren başvuru süresince Türkiye’nin 44 farklı ilinden alınan toplam 142 başvuru öncelikle Sabancı Vakfı içinde ve dışında uzmanlar tarafından değerlendirilmiştir. Ön elemeyi geçen projeler, Cihan Yavuz, Funda Özkan, İbrahim Betil, İdil Işıl Gül, Korel Göymen, Selma Acuner ve Suat Özçağdaş’tan oluşan 7 kişilik Değerlendirme Kurulu tarafından değerlendirilmiş ve bu değerlendirme sonunda önerilen 9 proje Mütevelli Heyeti’nin onayından sonra hibe almaya hak kazanmıştır.

HİBE ALMAYA HAK KAZANAN 2013 YILI PROJELERİ

NO PROJE ADI PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ KONU BAŞLIĞI ALAN
1 Haklarımızla Varız Kadının İnsan Hakları Yeni Çözümler Derneği Toplumsal Katılım Kadın
2 İpekle Geleceğini Doku Ödemiş Yöresi Kadın Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi Toplumsal Katılım, Ekonomik Katılım Kadın