2014 Dilek Sabancı Eğitim Ödülü Töreni
2014 Dilek Sabancı Eğitim Ödülü Töreni 2014 Dilek Sabancı Eğitim Ödülü Töreni 2014 Dilek Sabancı Eğitim Ödülü Töreni

12 Haziran 2014 tarihinde Dilek Sabancı Ticaret Meslek Lisesi'nde gerçekleştirilen ödül törenine Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Dilek Sabancı, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican ve Sabancı Vakfı yetkilileri katıldı. Dilek Sabancı ödül töreninde yaptığı konuşmada okulu ilk 3 derece ile bitiren öğrencileri kutladı. Dereceye giren ilk 3 öğrenci, başarı sertifikaları ve ödül çeklerini Dilek Sabancı’nın elinden aldı.

Birincilik

Aysun Rana Arabacı