2014 Toplumsal Gelişme Hibe Programı

Sabancı Vakfı Toplumsal Gelişme Hibe Programı 2014 başvuruları 3 Ocak 2014’te başlamış, 21 Şubat 2014 17.00 itibariyle sona ermiştir.

Hibe Programı kapsamında 63 ilden toplam 325 başvuru alınmıştır. Başvurular ağırlıklı olarak Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu, Marmara ve İç Anadolu bölgelerinden gelmiştir. Başvuran kurumlardan 246'sı dernek, 43'ü üniversite, 29'u vakıf ve 7'si kooperatif olmuştur.

Proje Kodu:
Şifre:

Önümüzdeki dönemde alınan başvurular öncelikle Sabancı Vakfı bünyesinde bağımsız uzmanların da desteği alınarak ön elemeden geçirilecek, ardından bağımsız Değerlendirme Kurulu tarafından değerlendirilecek ve son olarak da Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti onayı alınarak hibe alacak projeler belirlenecektir.

Sabancı Vakfı Toplumsal Gelişme Hibe Programı 2014 kapsamında desteklenmeye hak kazanan projelere toplam 1.300.000 TL hibe tahsis edilecektir.

Değerlendirme süreci aşağıdaki takvime uygun olarak yürütülecektir:

Süreç

Tarih

Sabancı Vakfı tarafından bilgi ve belgelerin tamlığı ve uygunluğunun kontrol edildiği ön elemenin yapılması

24 Şubat-14 Mart 2014

Başvuran kurumlara ön eleme sonuç bildirimlerinin e-posta ile gönderilmesi

17 Mart 2014

Sabancı Vakfı ve bağımsız uzmanlar tarafından ön değerlendirmenin yapılması

22 Mart-7 Nisan 2014

Başvuran kurumlara ön değerlendirme sonuç bildirimlerinin e-posta ile gönderilmesi

11 Nisan 2014

Ön değerlendirmeyi geçen projelerin gerekli ek belgeleri Sabancı Vakfı'na göndermesi