2014 Seçilen Projeler

2014 Toplumsal Gelişme Hibe Programı başvuruları 3 Ocak - 21 Şubat 2014 tarihleri arasında yapılmış, sonuçlar 2 Temmuz 2014’te açıklanmıştır.

2014 Toplumsal Gelişme Hibe Programı kapsamında, kadın, genç ve engelli alanlarında, 9 projenin desteklenmesine karar verilmiştir.

Sonuçlar

Yaklaşık iki ay süren başvuru süresince Türkiye’nin 63 farklı ilinden alınan toplam 325 başvuru öncelikle Sabancı Vakfı içinde ve dışında uzmanlar tarafından değerlendirilmiştir. Ön elemeyi geçen projeler, Cihan Yavuz, İdil Işıl Gül, Mehveş Evin, Nur Otaran, Selma Acuner ve Yörük Kurtaran’dan oluşan 6 kişilik Değerlendirme Kurulu tarafından değerlendirilmiş ve bu değerlendirme sonunda önerilen 9 proje, Mütevelli Heyeti’nin onayından sonra hibe almaya hak kazanmıştır.

HİBE ALMAYA HAK KAZANAN 2014 YILI PROJELERİ

NO PROJE ADI PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ KONU BAŞLIĞI ALAN
1 Kırsalda Genç Kadınların Güçlendirilmesi Anne Çocuk Eğitim Vakfı Toplumsal Katılım Kadın, Genç
2 Eğitim Ortamında Engelli Ayrımcılığı ile Mücadele Etmek Bilgi Üniversitesi Sosyoloji ve Eğitim Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Toplumsal Adalet Engelli