2014 Tanışma Toplantısı

Toplumsal Gelişme Hibe Programı 2014 kapsamında desteklenen projelerin kurum temsilcileri 7 Ağustos 2014’te İstanbul’da düzenlenen toplantıda tanışmak ve deneyim paylaşmak için bir araya geldi. Toplantıya Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV), Bilgi Üniversitesi Sosyoloji ve Eğitim Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (SEÇBİR), Eğitimde Görme Engelliler Derneği (EGED), Engelli Kadın Derneği (ENGKAD), Hayat Sende Gençlik Akademisi Derneği, Kadın Merkezi (KAMER) Vakfı, Muş Kadın Çatısı Derneği, Toplumsal Haklar ve Araştırmalar Derneği (TOHAD) ve Ulusal Down Sendromu Derneği katıldı.

Yaygın eğitim metotlarının da kullanıldığı toplantıda, 9 kurumun temsilcileri birbirleriyle tanıştılar, projelerini anlattılar ve hibe süreci ile ilgili beklentilerini paylaştılar. Sabancı Vakfı Programlar Ekibi de hibe yönetim süreci ve iletişim yöntemleri konularında katılımcılarla bilgi ve deneyim paylaşma fırsatı buldu.

Günün sonunda, katılımcılar toplantıyı değerlendirirken genel olarak memnuniyetlerini ifade ettiler.

Katılımcı Yorumları

"Çok verimli, akıcı ve eğlenceli bir toplantıydı!"

"Kurumların bir araya gelmesi, bilgi paylaşımı ve tanışma fırsatı bulmak açısından çok faydalıydı. Buradan ilerisi için farklı proje ve işbirliği fırsatları mutlaka doğacaktır.”

"Bence çok verimli, güzel bir başlangıç oldu. Nasıl ilerlemek gerektiği netleşti. Yeni ilişkiler kuruldu."