Toplumsal Gelişme Hibe Programı 2016 Başvuruları

Sabancı Vakfı Toplumsal Gelişme Hibe Programı 2016 başvuruları 4 Ocak 2016’da başlamış, 26 Şubat 2016 17:00 itibariyle sona ermiştir.

Hibe Programına 2016 yılında sadece daha önce desteklenen kurumların başvuruları kabul edilmiştir. Bu kapsamda Toplumsal Gelişme Hibe Programı, Fark Yaratanlar Hibe Programı ve Birleşmiş Milletler Ortak Programı Hibe Programı tarafından desteklenmiş olan Dernek, Vakıf, Kooperatif ve Üniversiteler başvurmaya uygun kurumlar arasında yer almıştır.

Başvuru süresince 18 ilden toplam 44 başvuru alınmıştır. Başvurular ağırlıklı olarak İç Anadolu ve Marmara bölgelerinden gelmiştir. Başvuran kurumlardan 34'ü dernek, 6'sı vakıf, 2'si üniversite ve 2'si kooperatif olmuştur.

Önümüzdeki dönemde Hibe Programı çerçevesinde alınan başvurular öncelikle Sabancı Vakfı bünyesinde bağımsız bir Değerlendirme Kurulu tarafından değerlendirilecek, ardından Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti onayı alınarak hibe alacak projeler belirlenecektir.

Sabancı Vakfı Toplumsal Gelişme Hibe Programı 2016 kapsamında desteklenmeye hak kazanan projelere toplam 1.000.000 TL hibe tahsis edilecektir.

Seçilen Projeler 1 Temmuz 2016 tarihinde 2016 Seçilen Projeler sayfasında duyurulacaktır.

Üyelikler | SSS | Basın Haberleri | Sosyal Medya | Multimedya Galeri | Logo Kullanımı | Site Haritası | İletişim Sabancı Vakfı - Tüm Hakları Saklıdır.   Sabancı Vakfı Facebook Sayfası   Sabancı Vakfı Twitter Sayfası