Toplumsal Gelişme Hibe Programı 2017 Başvuruları

SABANCI VAKFI TOPLUMSAL GELİŞME HİBE PROGRAMI BAŞVURULARI

AÇILIYOR!

Kadın, Genç ve Engellilerin eşit fırsatlara sahip olmalarını ve topluma aktif katılımlarını destekleyen Sabancı Vakfı sivil toplum kuruluşlarının “Eğitim” alanında uygulayacağı projeleri bekliyor. Toplumsal Gelişme Hibe Programı kapsamında alınacak online başvurular 6 Mart 2017 itibariyle başlayıp, 28 Nisan 2017 tarihinde sona erecek.

10 yıldır Türkiye’nin dört bir yanında toplam 125 projeye hibe veren Sabancı Vakfı, 2017 yılı hibe programı çerçevesinde; Kadın, Genç ve Engellilere yönelik “Kaliteli Eğitimin Desteklenmesi”, “Eğitime Erişimin ve Devamın Sağlanması” ve “Hak Temelli Yaygın Eğitim Çalışmalarının Desteklenmesi” amacıyla sivil toplum kuruluşlarından gelecek başvuruları değerlendirecektir.

Başvuru yapacak kurumların projelerinin, kadın, genç ve engellilerin toplumsal hayata katılımlarında maruz kaldıkları ayrımcılıkla mücadele eden, bu çerçevede bu hedef kitlenin eğitime erişiminin önündeki engelleri kaldıran çalışmaları kapsaması beklenmektedir.

Kurumların en az bir ortak ile başvurmaları gerekmektedir.

Projelerin en erken 2 Ekim 2017 itibariyle başlaması, en geç 28 Eylül 2018 tarihinde son bulması ve temel faaliyetlerinin Türkiye sınırları içerisinde gerçekleştirilmesi beklenmektedir. Hibe Programı kapsamında proje başına hibe tutarı en az 50.000 TL, en fazla 100.000 TL olarak belirlenmiştir.

Hibe programı kriterlerini incelemek için tıklayınız.

Hibe programına başvuru yapmak için 6 Mart 2017 tarihinde bu sayfada yayınlanacak başvuru linkini kullanabilirsiniz.