27. Uluslararası Ankara Müzik Festivali
27. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 27. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 27. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 27. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 27. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 27. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 27. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 27. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 27. Uluslararası Ankara Müzik Festivali

Ankara'nın Müzikal Baharı 5-30 Nisan 2010

5-30 Nisan 2010 tarihleri arasında  gerçekleşen festival, 24 ayrı etkinlikle başkente bir kez daha müziğin her türü ile her renkten ve çeşitten sanat çiçekleri açtırarak “Ankara Baharı Müzikle Daha Güzel” dedirtti.

Türk sanatçıların yanı sıra Fransa, Rusya, İsrail,  Bulgaristan, Litvanya, Almanya, Japonya Avusturya, Kore,  İspanya ve Finlandiya’dan yaklaşık 350 sanatçının katılımı ile uluslararası çizgisini koruyan festivalde ayrıca Vakfın Türkiye temsilcisi olduğu Uluslararası Dünya Gençlik Müzik Örgütü çatısı altında ve Avrupa Yayın Festivali  kapsamında etkinlikler gerçekleştirildi.

Sabancı Vakfı Uluslararası Ankara Müzik Festivali'ni onur üyesi olarak desteklemektedir.

27. Uluslararası Ankara Müzik Festivali programı için tıklayınız...