28. Uluslararası Ankara Müzik Festivali
28. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 28. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 28. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 28. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 28. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 28. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 28. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 28. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 28. Uluslararası Ankara Müzik Festivali

Her yıl Nisan ayında başkentlileri müzikle buluşturan bir Ankara Klasiği; Uluslararası Ankara Müzik Festivali, 04 - 30 Nisan 2011 tarihleri arasında sanatseverlerle buluştu.

Bu yıl 28’incisi gerçekleşen Festival kapsamında 15 farklı ülkeden 572 sanatçı, senfonik müzikten bando’ya, çağdaş müzikten popüler klasiğe, etno-cazdan dansa uzanan 19 farklı etkinlik ile Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu, Bilkent Üniversitesi Konser Salonu, Resim Heykel Müzesi ve Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Galerisi salonlarında sahneye çıktı.

Sabancı Vakfı Uluslararası Ankara Müzik Festivali'ni onur üyesi olarak desteklemektedir.

28. Uluslararası Ankara Müzik Festivali programı için tıklayınız...