29. Uluslararası Ankara Müzik Festivali
29. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 29. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 29. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 29. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 29. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 29. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 29. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 29. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 29. Uluslararası Ankara Müzik Festivali

Her yıl Nisan ayında başkentlileri müzikle buluşturan bir Ankara Klasiği; Uluslararası Ankara Müzik Festivali, 05 – 28 Nisan 2012 tarihleri arasında sanatseverlerle buluştu.

Bu yıl 29’uncusu gerçekleştirilen Festival kapsamında 14 farklı ülkeden yaklaşık 700 sanatçı çağdaş müzikten popüler klasiğe, senfonik müzikten caz’a, arap müziğinden akapella’ya, resitallere kadar uzanan farklı etkinlikler ile Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu,  Resim Heykel Müzesi Salonu, ATO Congresium Salonu, Hacettepe Üniversitesi ve Bilkent Üniversitesi Salonu’nda sahneye çıktı.

Sabancı Vakfı Uluslararası Ankara Müzik Festivali'ni onur üyesi olarak desteklemektedir.

29. Uluslararası Ankara Müzik Festivali programı için tıklayınız...