30. Uluslararası Ankara Müzik Festivali
30. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 30. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 30. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 30. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 30. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 30. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 30. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 30. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 30. Uluslararası Ankara Müzik Festivali

Her yıl Nisan ayında başkentlileri müzikle buluşturan bir Ankara Klasiği; Uluslararası Ankara Müzik Festivali, 04 – 30 Nisan 2013 tarihleri arasında sanatseverlerle buluştu.

Bu yıl 30’uncusu gerçekleştirilen Festival kapsamında 18 farklı ülkeden 908 sanatçı, senfonik müzikten etnik müziğe, çağdaş müzikten dünya müziğine, flamenkodan dansa ve mizah içerikli klasik müziğe kadar uzanan farklı etkinlikler ile Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu, Resim Heykel Müzesi Salonu, ATO Congresium Salonu, Alman Kültür Merkezi ve Bilkent Üniversitesi Salonu’nda sahneye çıktı.

Sabancı Vakfı Uluslararası Ankara Müzik Festivali'ni onur üyesi olarak desteklemektedir.

30. Uluslararası Ankara Müzik Festivali programı için tıklayınız...