31. Uluslararası Ankara Müzik Festivali
31. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 31. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 31. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 31. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 31. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 31. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 31. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 31. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 31. Uluslararası Ankara Müzik Festivali

Her yıl Nisan ayında başkentlileri müzikle buluşturan bir Ankara Klasiği; Uluslararası Ankara Müzik Festivali, 04 – 30 Nisan 2014 tarihleri arasında sanatseverlerle buluştu.

Bu yıl 31’incisi gerçekleştirilen Festival kapsamında 13 farklı ülkeden 400’ü aşkın sanatçı, senfonik müzikten etnik müziğe, çağdaş müzikten dünya müziğine, flamenkodan dansa ve mizah içerikli klasik müziğe kadar uzanan farklı etkinlikler ile Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu, Resim Heykel Müzesi Salonu, ATO Congresium Salonu, ODTÜ Kemal Kurdaş Salonu ve Bilkent Üniversitesi Salonu’nda sahneye çıktı.

Sabancı Vakfı Uluslararası Ankara Müzik Festivali'ni onur üyesi olarak desteklemektedir.

31. Uluslararası Ankara Müzik Festivali programı için tıklayınız