32. Uluslararası Ankara Müzik Festivali
32. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 32. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 32. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 32. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 32. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 32. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 32. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 32. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 32. Uluslararası Ankara Müzik Festivali

Her yıl Nisan ayında başkentlileri müzikle buluşturan bir Ankara Klasiği; Uluslararası Ankara Müzik Festivali, 04 – 30 Nisan 2015 tarihleri arasında sanatseverlerle buluştu.

Bu yıl 32’ncisi gerçekleştirilen Festival kapsamında 16 farklı ülkeden 500’ü aşkın sanatçı, senfonik müzikten etnik müziğe, çağdaş müzikten dünya müziğine, flamenkodan dansa ve mizah içerikli klasik müziğe kadar uzanan farklı etkinlikler ile Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu, Bilkent Üniversitesi Salonu, Ankara Devlet Konservatuvarı Salonu, Ankara Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Salonu’nda sahneye çıktı.

Sabancı Vakfı Uluslararası Ankara Müzik Festivali'ni onur üyesi olarak desteklemektedir.

32. Uluslararası Ankara Müzik Festivali programı için tıklayınız