33. Uluslararası Ankara Müzik Festivali
33. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 33. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 33. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 33. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 33. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 33. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 33. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 33. Uluslararası Ankara Müzik Festivali 33. Uluslararası Ankara Müzik Festivali

Her yıl Nisan ayında başkentlileri müzikle buluşturan bir Ankara Klasiği; Uluslararası Ankara Müzik Festivali, 04 – 30 Nisan 2016 tarihleri arasında sanatseverlerle buluştu.

Bu yıl 33’üncüsü gerçekleştirilen festival kapsamında 19 farklı ülkeden 400’ü aşkın sanatçı, senfonik müzikten etnik müziğe, çağdaş müzikten dünya müziğine, flamenkodan dansa ve mizah içerikli klasik müziğe kadar uzanan farklı etkinlikler ile Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu ve Ankara Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Salonu’nda sahneye çıktı.

Sabancı Vakfı Uluslararası Ankara Müzik Festivali'ni onur üyesi olarak desteklemektedir.

33. Uluslararası Ankara Müzik Festivali programı için tıklayınız