34. Uluslararası Ankara Müzik Festivali

Her yıl Nisan ayında başkentlileri müzikle buluşturan bir Ankara Klasiği; Uluslararası Ankara Müzik Festivali, 04 – 30 Nisan 2017 tarihleri arasında sanatseverlerle buluşacak.

Bu yıl 34’üncüsü gerçekleştirilecek festival kapsamında 7 farklı ülkeden 200’ü sanatçı, klasik müzikten caza, flamenkodan rock’n’roll’a kadar uzanan farklı etkinlikler ile Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu ve Hacettepe M Salonu’nda sahneye çıkacak.

Sabancı Vakfı Uluslararası Ankara Müzik Festivali'ni onur üyesi olarak desteklemektedir.

34. Uluslararası Ankara Müzik Festivali programı için tıklayınız