Sabancı Vakfı | 40. Yıl
Ahmet Sabancı Anaokulu - Adana
Ahmet Sabancı Anaokulu - Adana Ahmet Sabancı Anaokulu - Adana Ahmet Sabancı Anaokulu - Adana Ahmet Sabancı Anaokulu - Adana

1988 yılında hizmet vermeye başlayan Ahmet Sabancı Anaokulu toplam 4.250 m2 alan üzerinde kurulmuş olup, 350 m2 kapalı alana sahiptir.

Sabancı Vakfı tarafından yaptırılarak kullanım hakkı Milli Eğitim Bakanlığı’na devredilmiş olan Ahmet Sabancı Anaokulu 3-6 yaş arası çocuklara isteğe bağlı olarak yarım gün ve tam gün eğitim vermektedir.

Ahmet Sabancı Anaokulu, öğrencilerin küçük yaşlardan itibaren fiziksel ve ruhsal gelişimlerinin sağlıklı bir biçimde gelişmesini sağlayarak öğrencilerini ilköğretime hazırlamaktadır.

80 kişilik kapasitesi olan anaokulunda 20’şer kişilik 3 derslik, 30 kişilik yemek odası, mutfak ve idari ofisler bulunmaktadır.

Ahmet Sabancı Anaokulu'nda Anneler Günü ve 23 Nisan gibi özel günlerde yapılan etkinliklerin yanı sıra yıl sonunda öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları faaliyetler sergilenmektedir.

Adres :  Belediye Evleri Mahallesi 94 Sokak Seyhan-Adana
Tel :  (322) 239 27 71
Web Sitesi www.ahmetsabancianaokulu.meb.k12.tr/
E-Posta asabancianaokulu@hotmail.com