Avrupa Vakıflar Merkezi (EFC)
Avrupa Vakıflar Merkezi (EFC) Avrupa Vakıflar Merkezi (EFC) Avrupa Vakıflar Merkezi (EFC) Avrupa Vakıflar Merkezi (EFC)

Avrupa Vakıflar Merkezi, 1989 yılında Brüksel’de, Avrupa’daki Vakıflar için destekleyici yasal ve mali ortamların yaratılması, 3. sektörün altyapısının güçlendirilmesi ve vakıflar ile alanda faaliyet gösteren diğer aktörler arasında işbirliği ve ortaklıkların teşvik edilmesi amacıyla kurulmuştur.

1991 yılından itibaren Avrupa Vakıflar Merkezi’nin üyesi olan Sabancı Vakfı, 2014 yılı itibariyle, ikinci defa 3 yıllık bir dönem için Avrupa Vakıflar Merkezi Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmiştir. Sabancı Vakfı, Avrupa Vakıflar Merkezi yıllık Genel Kurul ve Konferanslarına aktif olarak katılmakta, panellerde konuşmacı olarak yer almakta ve aynı zamanda Merkez çatısı altında kurulan Engelli Konsorsiyumu üyeliği kapsamındaki çalışmalarına devam etmektedir.

Daha fazla bilgi için tıklayınız…