Bedriye Hülya ( Sezon 04 - Bölüm 05)
Get the Flash Player to see this player.

B-fit, Spor Zinciri ile Kadınları Girişimciliğe Teşvik Ediyor

Sabancı Vakfı “Fark Yaratanlar” programının yeni konuğu sadece kadınların üye olabildiği bir spor programı olan B-fit’i hayata geçiren Bedriye Hülya…

Bedriye Hülya, b-fit spor zinciri ile kadınlara kendi işlerini kurma fırsatı vererek, aynı zamanda kadınları spor yapmaya da teşvik ediyor. Sadece kadınların işletmeci olabildiği, sadece kadınların çalışabildiği, sadece kadınların spor yapabildiği b-fit spor ve yaşam merkezleri özellikle sosyal hayata katılım konusunda dezavantajları grupları spor ve girişimcilik ile hayata dahil etmeyi amaçlıyor.

Türkiye’nin Steve Jobs’larından birisi olarak gösterildi

Bugün İstanbul'dan Şırnak'a kadar 216 kadın, B-Fit işletmecisi olarak iş hayatında yer alıyor. Ayrıca b-fit bünyesinde kurulan Kadın Sağlık ve Spor Derneği de kadınların yanında olarak onlara destek veriyor. Dernek bünyesinde hizmete giren ‘Akademi Lima’ adlı eğitim merkezi de, b-fit’te spor yapan tüm kadınlara, Kadın Mesleki Eğitim Merkezi ile birlikte gelişimlerine katkı sağlamaya ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik eğitimler veriyor.

Akademi’de verilen “Aile İçi Etkili İletişimin Yöntemleri” konulu eğitimler sonucunda kadınlara sertifika da veriliyor. Ayrıca her sene kadınlar için franchise kongresi düzenlenerek, tüm franchise’ların bir araya gelerek başarı hikayelerini paylaşmaları sağlanıyor.

Bedriye Hülya'nın yarattığı etki sadece Türkiye ile sınırlı kalmadı. Aynı zamanda Endeavor Türkiye kapsamında girişimci seçilen Bedriye Hülya, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden‘ın yaptığı bir konuşmada Türkiye'nin Steve Jobs’larından biri olarak gösterdi.