Beşiktaş Belediyesi Dilek Sabancı Parkı - İstanbul

2002 yılında hizmet vermeye başlayan Beşiktaş Belediyesi Dilek Sabancı Parkı toplam 16.750 m2 arazi üzerinde düzenlenmiştir.

Parkın içerisinde basket sahası, voleybol sahası, kapalı spor alanı (masa tenisi, mutfak, duş) 50 kişilik kafeterya, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları ve süs havuzu yer almaktadır.

Dilek Sabancı Parkı'nın en önemli özelliklerinden birisi engelliler için uygun olarak düzenlenmiş ve engelli çocukların yardım almadan aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri Türkiye’deki ilk park olmasıdır. Bu sayede birçok engelli vatandaşımız parkın özelliklerinden yararlanabilmektedir.

Adres :  Levent Mahallesi Ürgen Sokak Beşiktaş-İstanbul
Tel :  (212) 319 42 42