İstanbul 2008
Get the Flash Player to see this player.

Avrupa Vakıflar Merkezi’nin 2008 yılındaki Genel Kurul ve Konferansı İstanbul’da gerçekleştirildi. Açılış törenine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eski İrlanda Cumhurbaşkanı Mary Robinson’un katıldığı konferans için başta Avrupa’dan olmak üzere dünyanın 55 ülkesinden vakıf yöneticileri ile Dünya Bankası, UNDP ve Avrupa Komisyonu’ndan yaklaşık 700 delege İstanbul’a gelerek otuz ayrı panelde dünya vakıfçılığını “Vakıflarda Yaratıcılığı Özendirmek” teması çerçevesinde konuştu.

Sabancı Vakfı’nın Hazırlık Komitesi’nde bulunduğu konferansın ikinci günüde Avrupa ve uluslararası düzeyde çalışan vakıflar, Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı ev sahipliğinde Sakıp Sabancı Müzesi’nde ağırlandı.