Enerjisa Bandırma Fen Lisesi - Balıkesir

2010-2011 eğitim-öğretim yılında hizmet vermeye başlayan Enerjisa Bandırma Fen Lisesi toplam 15.565 m2 alan üzerinde kurulmuş olup, 5.561 m2 kapalı alana sahiptir.

Okul, Enerjisa'nın şartlı bağışı ile Sabancı Vakfı tarafından yaptırılarak, kullanım hakkı Balıkesir Valiliği’ne devredilmiştir.

480 öğrenci kapasitesi bulunan Enerjisa Bandırma Fen Lisesi'nde, fizik, kimya ve biyoloji laboratuvarları, 16 derslik, kantin, kütüphane ve idari ofisler bulunmaktadır. Okul bahçesinde futbol, voleybol ve basketbol sahası ve satranç alanı öğrencilerin hizmetine sunulmuştur.

Adres :  Gönen Yolu No. 61 Bandırma-Balıkesir
Tel :  (266) 738 01 22