Enerjisa Bandırma Fen Lisesi Öğrenci Yurdu - Balıkesir

2010-2011 öğretim yılında hizmet vermeye başlayan Enerjisa Bandırma Fen Lisesi Öğrenci Yurdu, Enerjisa Bandırma Fen Lisesi öğrencilerinin barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla 3.127 m2 olarak inşa edilmiştir.

Enerjisa'nın şartlı bağışı ile Sabancı Vakfı tarafından yaptırılan Enerjisa Bandırma Fen Lisesi Öğrenci Yurdu'nun kullanım hakkı Balıkesir Valiliği’ne devredilmiştir.

40 kız ve 60 erkek olmak üzere toplamda 100 öğrenci kapasiteli olarak  inşa edilen yurtta yatakhanelerin yanı sıra mutfak, çamaşırhane, yemekhane ve sığınak bulunmaktadır.

Adres :  Gönen Yolu No. 61 Bandırma Balıkesir
Tel :  (266) 738 13 59
Müdür :  Ali Güneş

Üyelikler | SSS | Basın Haberleri | Sosyal Medya | Multimedya Galeri | Logo Kullanımı | Site Haritası | İletişim Sabancı Vakfı - Tüm Hakları Saklıdır.   Sabancı Vakfı Facebook Sayfası   Sabancı Vakfı Twitter Sayfası