Erol Sabancı Öğrenci Yurdu - Kocaeli
Erol Sabancı Öğrenci Yurdu - Kocaeli Erol Sabancı Öğrenci Yurdu - Kocaeli Erol Sabancı Öğrenci Yurdu - Kocaeli

1981 yılında hizmet vermeye başlayan Erol Sabancı Öğrenci Yurdu, toplam 3.100 m2 alan üzerinde kurulmuş olup, 2.100 m2 kapalı alana sahiptir.

Yurt, Sabancı Vakfı tarafından yaptırılarak kullanım hakkı Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne devredilmiştir.

Zemin kat ile birlikte 6 katlı olan modern görünüşlü yurt, 4-6 kişilik oda sistemi ve bağımsız misafirhanesi ile birlikte 160 kişiyi barındırabilmektedir.

Merkezi bir yerde olması nedeniyle ulaşım problemi olmayan 6 katlı modern yurt binasının yanında Gebze İmam Hatip Lisesi bulunmaktadır.

Yurtta yatakhanelerin yanı sıra kütüphane, çalışma odaları, yemekhane, çamaşırhane ve revir bulunmaktadır.

Adres :

Hacı Halil Mahallesi Hükümet Caddesi No:21

İmam Hatip Lisesi Yanı Gebze-Kocaeli

Tel : (262) 641 16 00
Faks : (262) 641 46 89
Yönetici : Dr. Ethem Karaçoban
E-Posta : ethemk@hotmail.com

Üyelikler | SSS | Basın Haberleri | Sosyal Medya | Multimedya Galeri | Logo Kullanımı | Site Haritası | İletişim Sabancı Vakfı - Tüm Hakları Saklıdır.   Sabancı Vakfı Facebook Sayfası   Sabancı Vakfı Twitter Sayfası