Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler

Sabancı Vakfı, “Fark Yaratanlar” programını çeşitli etkinliklerle duyurdu. Eylül 2009’da ilk sezonun açılışı Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, Sabancı Vakfı yöneticileri Hüsnü Paçacıoğlu, Zerrin Koyunsağan ve 5N1K programı yapımcısı Cüneyt Özdemir’in katıldıkları basın toplantısı ile yapıldı.

Mayıs 2010’da 1. sezon final etkinliği Cüneyt Özdemir’in sunduğu “5N1K Programı”nın canlı yayınında gerçekleşti. Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı ve 32 hafta boyunca programa konuk olan Fark Yaratanlar’ın katıldığı “5N1K Programı”nda fark yaratan hikayeler paylaşıldı.

Fark Yaratanlar programının ikinci sezon finali Haziran 2011’de yine “5N1K” programından canlı olarak yayınlandı. Programa ikinci sezonun 32 Fark Yaratanı ile birlikte Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı da katıldı. Katılımcılar, yaptıkları çalışmaları ve “Fark Yaratanlar” programına katıldıktan sonra çalışmalarının nasıl geliştiğini izleyicilerle paylaştılar.

Fark Yaratanlar programının üçüncü sezon finali, 23 Mayıs 2012'de Cüneyt Özdemir’in sunduğu CNN Türk televizyonunda “5N1K” programından canlı olarak yayınlandı. Programa, üçüncü sezonun Fark Yaratanları ile birlikte Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı da katıldı.

“Fark Yaratanlar”ın dördüncü sezon finali, 28 Mayıs 2013 tarihinde Cüneyt Özdemir’in sunumuyla “5N1K” programında canlı olarak yayınlandı. Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı’nın da katıldığı programda, dördüncü sezonun 21 “Fark Yaratan”ı toplumsal gelişmeye katkıda bulunan çalışmalarını ve deneyimlerini izleyicilerle paylaştı.

Fark Yaratanlar programının beşinci sezon finali, 25 Haziran 2014 tarihinde Cüneyt Özdemir'in sunumuyla "5N1K" programında canlı olarak yayınlandı. Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı'nın da katıldığı programda, beşinci sezonun 15 "Fark Yaratan"ı eğitimden çevreye, yurttaş katılımından kültür-sanata birçok farklı alandaki başarı hikayelerini ve deneyimlerini izleyicilerle paylaştı.

Fark Yaratanlar programının altıncı sezon finali, 25 Haziran 2015 tarihinde Cüneyt Özdemir'in sunumuyla "5N1K" programında yayınlandı. Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı'nın da katıldığı programda, altıncı sezonun 15 "Fark Yaratan"ı eğitimden toplumsal adalete, yurttaş katılımından ekonomik gelişmeye birçok farklı alandaki başarı hikâyelerini ve deneyimlerini paylaştı.

1. Sezon Açılış Etkinliği (24 Eylül 2009)
1. Sezon Kapanış Etkinliği (17 Mayıs 2010)
2. Sezon Kapanış Etkinliği (22 Haziran 2011)

3. Sezon Kapanış Etkinliği (23 Mayıs 2012)