Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler

Hibe Programları kapsamında desteklenen kurumlar her sene yeni başlayan projelerle bir araya getirilerek tanıştırılmakta, aynı zamanda deneyimlerini paylaştıkları toplantılar düzenlenmektedir. Projelerin sahada uygulamaya yönelik tecrübelerini aktardığı bu toplantılarda, iletişim ve etki değerlendirme gibi konularda atölye çalışmaları düzenlenirken, kurumların proje uygulama kapasitelerine katkı sağlanmaktadır.