Faruk Bilen
Faruk Bilen 1969 yılında doğmuş ve yüksek öğrenimini Amerika Birleşik Devletleri'nde University of Pennsylvania'da Elektrik Mühendisliği ve The Wharton School'da Finans olmak üzere iki ayrı alanda tamamlamış, Harvard Business School'da yöneticilik ve işletme üzerine master (MBA) yapmıştır. Evli ve iki çocuk babası olan Faruk Bilen 1996 yılına kadar yurt dışında ve Türkiye'de çeşitli şirketlerde yönetici olarak çalışmıştır.

1996 yılından itibaren çalışmaya başladığı Sabancı Holding'de 1997 Eylül ayında Chief Financial Officer görevine atanmış ve 2016 Ocak ayına kadar bu görevini sürdürmüş olan Faruk Bilen, 2016 Ocak ayı itibari ile CEO Danışmanı olarak görev yapmaktadır. Ayrıca Sabancı Holding'e bağlı çeşitli şirketlerde Yönetim Kurulu Üyeliği bulunmaktadır.