Uluslararası Gençler Şampiyonlar Turnuvası (Sadece 2009 Yılı İçin)

Antalya Dilek Sabancı Spor Salonu’nda 15-17 Mayıs 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilen 12. Uluslararası Gençler Şampiyonlar Turnuvası bir defaya mahsus olmak üzere Dilek Sabancı Spor Ödülleri kapsamında değerlendirilerek, başarılı sporcular ödüllendirilmiştir.

20 ülkeden 400 sporcunun katıldığı 12. Uluslararası Gençler Şampiyonlar Turnuvasında birincilik elde eden 11 sporcu Dilek Sabancı Spor Ödülü almaya hak kazanmıştır.Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Dilek Sabancı, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Adını ve fikirlerini yaşatmayı, izinden yürümeyi en önemli görev haline getirdiğim Babam merhum Sakıp Sabancı’nın vasiyetini yerine getirerek bizlere büyük gurur yaşatan sporcularımızı Sabancı Vakfı’nın desteğiyle ödüllendirmekten mutluluk duyuyorum.  Gençlerin küçük bir destekle ne büyük başarılar elde ettiklerini görmek, bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor” dedi.

Ödül alan sporcular aşağıda belirtilmiştir:

12. Uluslararası Gençler Şampiyonlar Turnuvası

Güreş-Greko-Romen