Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası
Get the Flash Player to see this player.

Cem Mansur’un liderliğinde Kültür Bilincini Geliştirme Vakfı çatısı altında faaliyet gösteren Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası (TUGFO) Sabancı Vakfı tarafından desteklenmektedir.

TUGFO; Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Edirne, Eskişehir, İzmir, İstanbul ve Mersin’de kurulu konservatuarların on altı ile yirmi iki yaş grubu sanatçı adaylarından seçilen elemanlardan oluşmaktadır.

Türkiye’nin en dinamik orkestrası olma özelliğini taşıyan Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası, genç müzisyenlerin profesyonellik kazanmadan önce orkestra deneyimi almaları yanında, yurtiçi ve dışı festivallerde konser verme ve orkestralar arası değişim programlarından yararlanma gibi fırsatlar sunmaktadır.