"Güneş Herkes İçin Var" Oyunu (2010-2011)

Mahalle arkadaşı beş çocuk, aynı okula gidiyorlar.

1’inci çocuk, engelli ağabeyi ve işçi olarak çalışan annesiyle gecekonduda oturuyor. Hayali futbolcu olmak.

2’nci çocuğun babası, apartman görevlisi. Tamirhanede çalışan ağabeyi, okula gönderilmeyen ablası var. Kahvede çıraklık yapıyor, hayali doktor olmak.

Diğer üç çocuk, aynı apartmanda oturuyorlar. 3’üncü çocuğun, avukatlık yapan babası görme engelli. Tiyatro oyuncusu olmak istiyor. En büyük destekçisi, babasıyla annesi.

Ünlü bir şarkıcı olmak isteyen 4’üncü çocuk, aile ilgisizliği problemi yaşıyor.

Büyük bir ressam olmak isteyen 5’inci çocuğu, annesi destekliyor.

Babası, 2’nci çocuğu okula göndermek istemeyince, arkadaşları sorunu çözmeyi üstlenirler. Avukat baba, çaresiz kalan çocuklara yardımcı olacağını söyler.

Hep Beraber İzleyip, Görelim.

Yazan : Arslan Kacar
Yöneten : Deniz Salman