Hacı Ömer Sabancı Galatasaray Lisesi Kapalı Spor Salonu - İstanbul
Hacı Ömer Sabancı Galatasaray Lisesi Kapalı Spor Salonu - İstanbul Hacı Ömer Sabancı Galatasaray Lisesi Kapalı Spor Salonu - İstanbul

1983 yılında hizmet vermeye başlayan Hacı Ömer Sabancı Galatasaray Lisesi Kapalı Spor Salonu toplam 1.000 m2 kapalı alan üzerinde kurulmuştur.

Spor salonu Sabancı Vakfı tarafından yaptırılarak kullanım hakkı Galatasaray Lisesi’ne devredilmiştir.

Basketbol, voleybol, jimnastik, atletizm, yoga, aerobik ve eskrim sporlarının yapıldığı salona üniversite takımları da antrenman için gelmektedir. Her gün 150’den fazla öğrenciye hizmet vermekte olan kapalı spor salonunda ayrıca 2 kondisyon odası bulunmaktadır.

Adres :  İstiklal Caddesi No:267 Beyoğlu-İstanbul
Tel :  (212) 249 11 00