Hacı Sabancı Ortaokulu - Ankara
Hacı Sabancı Ortaokulu - Ankara Hacı Sabancı Ortaokulu - Ankara Hacı Sabancı Ortaokulu - Ankara Hacı Sabancı Ortaokulu - Ankara

1999-2000 eğitim-öğretim yılında hizmet vermeye başlayan Hacı Sabancı Ortaokulu, 4.100 m2 kapalı alana sahiptir.

Sabancı Vakfı tarafından yaptırılan okulun kullanım hakkı Milli Eğitim Bakanlığı’na devredilmiştir. Daha önceleri ilköğretim okulu olarak hizmet veren okul, 2012-2013 eğitim yılından itibaren ortaokul olarak eğitim vermeye devam etmektedir.

Yaklaşık 2.300 öğrenciye eğitim vermekte olan 5 katlı okulda, fen laboratuvarı, 130 kişilik çok amaçlı salon, spor salonu, 7 yönetim odası, bilgi teknoloji sınıfı, kütüphane, kantin ve 32 derslik bulunmaktadır.

Hacı Sabancı Ortaokulu'nda öğrenciler tarafından halk oyunları, basketbol, voleybol ve futbol takım çalışmaları yapılmaktadır. Okulda, sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra sergiler de düzenlenmektedir.

Adres :  Şenlik Mahallesi Buket Sokak No:17 Keçiören-Ankara
Tel :  (312) 380 30 31
Faks :  (312) 357 45 45
Web Sitesi www.hacisabanci.meb.k12.tr