Hayırlı Sabancı Yabancı Diller Yüksekokulu - Çukurova Üniversitesi - Adana

Çukurova Üniversitesi bünyesinde 1989 yılında hizmet vermeye başlayan Hayırlı Sabancı Yabancı Diller Yüksekokulu toplam 10.000 m2 alan üzerinde kurulmuş olup, 5.000 m2 kapalı alana sahiptir. Merkez, Sabancı Vakfı tarafından yaptırılarak kullanım hakkı Çukurova Üniversitesi’ne devredilmiştir.

Merkezde 30’ar kişilik 29 derslik, bilgisayar laboratuvarı, 25 kişilik bireysel çalışma odası, 50.000 kitaplık kütüphane, 60 kişilik toplantı salonu ve idari ofisler bulunmaktadır.

Yılda 1.000-1.500 arası öğrenciye yoğun yabancı dil eğitimi verme kapasitesine sahip olan Hayırlı Sabancı Yabancı Diller Yüksekokulu'nda üniversitedeki tüm bölümlere yönelik yabancı dil hazırlık eğitimi uygulanmaktadır.

Öğretim üyesi, öğrenci sayısı ve sahip olduğu tesisler ile ülkemizin önde gelen kurumlarından biri olan Çukurova Üniversitesi, Hayırlı Sabancı Yabancı Diller Eğitim Yüksekokulu ile eğitim kalitesinde büyük atılım yapmıştır.

Adres :  Çukurova Üniversitesi Yabancı Diller Eğitim Yüksekokulu Seyhan-Adana
Tel :  (322) 338 60 84 Dahili: 2921-2922-2926-2927