İşitme Engelliler

1-17 Eylül 2009 tarihleri arasında Tayvan`ın başkenti Taipei`de yapılan 21. İşitme Engelliler Dünya Yaz Oyunları ve  5-16 Ocak 2005 tarihleri arasında Avustralya’nın Melbourne kentinde yapılan 20. İşitme Engelliler Dünya Yaz Oyunları bir defaya mahsus olmak üzere Sakıp Sabancı Spor Ödülleri kapsamında değerlendirilerek, başarılı sporcular ödüllendirilmiştir.

77 ülkenin 17 spor branşında mücadele ettiği 21. İşitme Engelliler Dünya Yaz Oyunlarında ve 80 ülkeden   3.000 sporcunun katıldığı 20. İşitme Engelliler Dünya Yaz Oyunlarında birincilik elde ederek Sakıp Sabancı Spor Ödülü alan sporcular aşağıda belirtilmiştir:

21. İşitme Engelliler Dünya Yaz Oyunları

Güreş-Greko-Romen İlhan Çıtak