İsmail Gündüz Özel Bölümü
Get the Flash Player to see this player.

Büyükçekmece Kaymakamı İlçedeki Tüm Okullara Müzik Dersliği Kurarak Fark Yaratmaya Devam Ediyor

Fark Yaratanlar Programının 22 Haziran 2012 tarihindeki konuğu, 24 Şubat 2011’de programa ilk çıktığında, Büyükçekmece’deki çocukların ilköğretimden sonra okula devam etmelerini teşvik etmek için müziğe olan ilgilerinden ve yeteneklerinden yola çıktığı orkestra projesini anlatan Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz.

Orkestra projesi ile başarıya ulaşan İsmail Gündüz, orkestra çalışmalarının yanı sıra şimdi her okula bir müzik dersliği projesi ile fark yaratmaya ve eğitime bir model olmaya devam ediyor.

30 kişiyle kurduğu orkestrada bugün 130 gencin yer aldığı İsmail Gündüz, her okula bir müzik dersliği projesi ile hem çocuklara kaliteli zaman geçirebilecekleri bir ortam sunuyor hem de yeni yeteneklerin keşfedilmesini sağlıyor. Projede, önce ihtiyaç duyulan okulu tespit eden Gündüz, sonra da dersliğin masraflarının karşılanması ve müzik aletlerinin alımı için sponsor arayışına giriyor.