İSOV Sakıp Sabancı Konferans Salonu - İstanbul
İSOV Sakıp Sabancı Konferans Salonu - İstanbul İSOV Sakıp Sabancı Konferans Salonu - İstanbul İSOV Sakıp Sabancı Konferans Salonu - İstanbul

Yapımı 2008 yılında tamamlanan ve açılışı 25 Kasım 2008 tarihinde gerçekleşen “İSOV Sakıp Sabancı Konferans Salonu” 13.231 m2 alan üzerinde kurulu bulunan İstanbul Sanayi Odası Vakfı (İSOV) Endüstri Meslek Lisesi ve Eğitmen Eğitim Merkezi Kompleksi içerisinde yer almaktadır.

İSOV Endüstri Meslek Lisesi ve Eğitmen Eğitim Merkezi Kompleksi, İSOV ve İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) üyelerinin bağış ve katkılarıyla yapılmıştır. Rahmetli Sakıp Sabancı İstanbul Sanayi Odası'nın kurucusuydu. Dolayısıyla İstanbul Sanayi Odası Vakfı tarafından Sabancı Vakfı’nın katkılarıyla yaptırılan salona “İSOV Sakıp Sabancı Konferans Salonu” adı verilmesi uygun görülmüştür.

İstanbul’un sayılı çok amaçlı salonlarından biri olan “İSOV Sakıp Sabancı Konferans Salonu”, akustik ses ve donanıma sahip olup 550 kişilik koltuk sayısıyla her türlü ihtiyaca yanıt verebilecek şekilde tasarlanmıştır.

Konferans Salonu, toplantı, tiyatro oyunları, konserler ve etkinlikler için mükemmel bir atmosfere ve konfora sahiptir.

Salonun uzunluğu 35 metre, genişliği 18 metre ve yüksekliği 8 metredir. Konferans Salonunun kullanım alanı 1.976 m2 olmakla birlikte mevcut fuayesi 400 kişiliktir.

İletişim Bilgileri

Adres :  Zeytinoğlu Caddesi Necati Cumalı Sokak No: 24 Etiler - Akatlar - İstanbul
Tel :  (212) 351 49 18
Faks :  (212) 351 49 07