Kalkınmada Öncelikli İller Bursu

Sabancı Vakfı tarafından belirlenen 15 ilden birinde doğan ve öğrenimini bu illerdeki bir ortaöğretim kurumunda tamamlayarak LYS'de yerleştirme puanı sıralaması açısından en üst sıralamada olan her il'den birer öğrenciye tahsis edilir.  Bu şekilde burs tahsis edilecek öğrencilerin Sabancı Vakfı'nın burs kontenjanı ayırdığı üniversitelere yerleştirilmiş olmaları gerekir. Burs alacak öğrenciler ÖSYM'den alınan listelerden tespit edilerek yerleştirildikleri üniversiteler aracılığıyla veya Sabancı Vakfı tarafından  bilgilendirilir.

Üyelikler | SSS | Basın Haberleri | Sosyal Medya | Multimedya Galeri | Logo Kullanımı | Site Haritası | İletişim Sabancı Vakfı - Tüm Hakları Saklıdır.   Sabancı Vakfı Facebook Sayfası   Sabancı Vakfı Twitter Sayfası