Kategoriler

Sabancı Vakfı, Türkiye’de toplumsal gelişmeye katkıda bulunanların öykülerini ve çalışmalarını gündeme getirerek; onları teşvik etmek ve topluma ilham vermek amacıyla, 2009 yılından beri “Fark Yaratanlar” programını hayata geçiriyor. Program kapsamında alınan başvurular, Danışma Kurulu tarafından değerlendiriliyor ve farklı kategorilerde seçilen Fark Yaratanlar’ın ilham veren hikayesi videoya çekilerek yayınlanıyor.

Program kapsamında, Fark Yaratanlar Çevre, Eğitim-Öğrenim, Ekonomik Gelişme, Sağlık, Toplumsal Adalet ve Yurttaş Katılımı kategorilerinde değerlendiriliyor.